Call of Duty: WWII draait in 4K op Xbox One X

Zowel Call of Duty: WWII als de Xbox One verschijnen begin november en voor kopers van de Xbox One X wordt het dan een feestje. Het was immers nog niet zeker of Call of Duty: WWII een update zou krijgen voor de nieuwe versie van de Xbox One, maar wel dus, en de shooter van Sledgehammer en Activision draait op de Xbox One X in 4K.

Game UK heeft namelijk de pre-order pagina aangepast met als extra omschrijving ‘Xbox One X Enhanced with 4K Ultra HD’. De feature bleef tot op heden ondergesneeuwd, mogelijk vanwege de PlayStation 4 marketing campagne van Call of Duty: WWII. De PlayStation 4 Pro geeft de game dan ook een boost in onder andere grafische pracht.

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De Xbox One X verschijnt op 7 november.

 1.   
  iDraxo's avatar

  Xbox one 4k en 23fps Lets go Kappa

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  CoD en 4K…het klinkt gewoon niet. Zeker als je bedenkt dat ze nog steeds rollen met hun Quake engine :’) maar ik ga hem wel weer halen dit jaar

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Draait? 360noScOpE xX_PRO

 4.   
  XLGAMER's avatar

  xbox one en 4k zal wel een foutje zijn xbox one is geen 4k console

 5.   
  Tom's avatar

  Is bij dezen aangepast naar Xbox One X. Klopt inderdaad dat de reguliere Xbox One géén 4K ondersteunt, maar de Xbox One S kan uiteraard wel upscalen, terwijl de Xbox One X straks honderden games (blijkbaar) in native 4K dient te draaien.

 6.   
  XLGAMER's avatar

  zou vet zijn tom