Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding verschijnt eind deze maand

De nieuwe uitbreiding voor Black Desert Online, Kamasylvia, heeft een releasedatum gekregen. Eind deze maand, op 27 september, kunnen we de nieuwe content verwachten. Kamasylvia is een expansion die in twee delen verschijng, waarvan Part 1 dus volgende week.

De extra content van Black Desert Online is gratis voor alle spelers en voegt nieuwe PvE-content toe die het verhaal verder vertelt. Zo zijn er story quests en side missions die de achtergrond van de native classes uit de regio vertellen, zoals de Ranger en Dark Knight, en hun relatie tot de legendarische Kamasylve Tree. Om de release van de nieuwe regio te vieren, zullen er events toegevoegd worden als Alchemist of Kamasylvia. Growth of a Kamasylve Tree schenkt je daarnaast extra items.

New story quests and side missions will explore the background of the region’s native classes, such as the Ranger and Dark Knight, and their relation to the legendary Kamasylve Tree. To celebrate the new Kamasylvia region, new events such as the Alchemist of Kamasylvia and Growth of a Kamasylve Tree will help adventurers obtain extra items.
Kamasylvia bevat verder de elven woodlands die tot het zuiden van Hexe Sanctuary reikt, van de Valtarra Mountains tot de Shady Tree Forest. Om te vergelijken hoe groot de regio is; Kamasylvia is zo groot als Calpheon en het elven dorp Old Wisdom Tree. Je hebt geen minimum level nodig om naar het gebied te gaan, maar het is er gevaarlijk. Het wordt daarom ook aangeraden om hoog level te zijn en er met een groep heen te gaan.

Ook bevat de uitbreiding The Altar of Training, een co-op survival modus die spelers kunnen unlocken als ze bepaalde main story quests hebben voltooid. Spelers moeten samenwerken om een heilige schat te verdedigen tegen hordes vijanden die elke wave groter worden. Er zijn vijf waves om te verslaan om de uiteindelijke baas te doden: Ancient Puturum. Versla je hem, dan krijg je waardevolle items en gear.

Tot slot kun je de 9-tier pegasus mount Arduanatt verkrijgen, met special abilities als Wings of the Wind, die het dier na een dubbele sprong laat gliden.

  1.   
    MBgamer's avatar

    Wanneer releasedatum voor consoles?

  2.   
    King of Heroes's avatar

    Begin 2018 voor de Xbox, PS4 is voorlopig onbekend.