Junkrat, Ana en nieuwe map komen naar Heroes of the Storm

Blizzard heeft weer een flinke hoeveelheid lekkers voor Heroes of the Storm aangekondigd, vooral in het thema van Overwatch ditmaal. Allereerst is een volledig nieuwe kaart aangekondigd: Volskaya Foundry. In deze map is het zaak control points te bezetten om een gigantische Triglav Protector te kunnen activeren. Interessante bijkomstigheid is dat je deze met twee mensen kunt besturen. Hopelijk wordt Volskaya Foundry iets beter ontvangen dan Hanamura, de vorige Overwatch-kaart die na overwegend negatieve respons nu van een rework wordt voorzien.

Daarnaast heeft Blizzard twee nieuwe helden in petto, eveneens afkomstig van het Overwatch-universum. Allereerst is daar Junkrat, die met allerhande explosieven het slagveld onveilig maakt. De tweede held is Veteran Sniper Ana. Op het moment van schrijven heeft Blizzard nog geen extra informatie over de twee helden vrijgegeven, dus over hun klasse en vaardigheden valt nog weinig te zeggen.

Tot slot zijn er een aantal skins getoond. Zo zal Varian zich als een echte Rus kunnen verkleden en hult D.Va zich in een door Deathwing-geïnspireerde outfit. Verder kunnen we nieuwe skins en kleuren verwachten van Zarya, Dehaka en Auriel.

De vorige grote update van Heroes of the Storm stond in het teken van de WarCraft-legende Kel’Thuzad. Deze ondode baas is sinds 5 september aan Blizzard’s MOBA toegevoegd. Wanneer we aan de slag kunnen met Ana, Junkrat, Volskaya Foundry en de nieuwe skins is nog niet bekendgemaakt.

  1.   
    Mattiees's avatar

    junkrat ben ik wel zeeer benieuwd naar hoe ze dat gaan doen met z’n grenades, ideaal voor siege gok ik zo.