Over grinden in Destiny 2 en veel Nintendo-nieuws! | GamersNET RADIO #373


Je weekend is pas compleet met een uurtje GamersNET Radio en deze week zijn het Akeo en Tom die de podcast aaneen wauwelen. Met veel discussie over de stand van zaken in Destiny 2, de gruwelijk lelijke Call of Duty: WWII PlayStation 4, maar ook veel Nintendo-nieuws! Ga er maar weer lekker voor zitten, want het is weer een afgeladen uurtje audio…

Uiteraard bespreekt het tweetal wat er verder allemaal de revue passeerde op GamersNET en wat voor unieke content binnenkort nog onze kant op zal komen. Denk aan allerhande video-verschijningen, maar uiteraard ook een breed scala aan games om te behandelen, tonen en (p)reviewen. Te beginnen met Peters exclusieve sessie in Super Mario: Odyssey!

Dat alles, en meer onzinnig gewauwel, hoor je allemaal in onderstaande aflevering van GamersNET RADIO!

[radio]
Luister hier naar Aflevering #373 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

  1.   
    GamingTime's avatar

    Had weer geen tijd om het live te zien, maar het was weer leuke Radio!

  2.   
    Tom's avatar

    Thanks! Het live-slot ligt voor velen dan ook wat moeilijk, maar gelukkig blijft het in de basis ook gewoon een ‘authentieke’ podcast. Goed terugluistermateriaal, dat is het credo. 😛