DOOM en Wolfenstein 2: The New Colossus komen naar Nintendo Switch

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct werden er flink wat Bethesda-games getoond, waarvan er twee behoorlijk onverwacht waren. Zowel Doom als Wolfenstein 2 komen namelijk naar de Nintendo Switch.

DOOM verschijnt later dit jaar nog voor Nintendo’s console. Dit is de eerste keer dat de franchise op Nintendo-apparatuur te spelen is sinds 1994. Hoewel Pete Hines in eerste instantie terug leek te komen op zijn opmerking dat Bethesda dit jaar nog met iets nieuws zou komen, lijkt het erop dat hij zijn mond op PAX West voorbij heeft gepraat, want vermoedelijk verwees hij naar deze nieuwe versie van DOOM.

Alsof dat nog niet genoeg was, is ook Wolfenstein 2: The New Colossus aangekondigd voor de Nintendo Switch. Hoewel de game op pc, Xbox One en PlayStation 4 al verschijnt op 27 oktober, moeten Switch-bezitters iets langer wachten. De nieuwe Wolfenstein verschijnt namelijk pas volgend jaar voor Nintendo’s console. Een concretere datum hebben we helaas niet.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Best wel verrassend. Tof dat nu ook zulke games naar de Switch komen. 🙂

  2.   
    GamingTime's avatar

    Ik had het niet verwacht dat Bethesda na Skyrim ook nog DOOM en Wolfenstein 2 naar de Switch laat komen. Mooi dat Nintendo die Third Party support krijgt 😀