Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Zijn Razers kleurrijke ‘HDK’ LED-snoeren hun fikse prijs waard? | GamersNET Gear

Wat later dan verwacht, maar alsnog een verse GamersNET Gear voor de wek! Peter en Tom hebben dit keer de nieuwe Razer Chroma Hardware Development Kit (HDK). Worth the buck of toch wat te duur voor een paar kleurrijke LED-snoertjes? Je hoort en ziet het in deze video. “Yeah, LED’s go!”

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Helemaal de plank mis geslagen als je het mij vraagt. Je bent helemaal afhankelijk van dat hubje dat er bij zit. Opzich niet zo erg maar je ledjes moeten er recht op aangesloten worden. Dit zorgt er dus voor dat dat kastje altijd midden in je pc kast kom te liggen. Tevens hebben bijna alle andere fabrikanten die van die kekke ledjes maken wel uitbreid mogelijkheden op de strip zelf. Dat houd in dat je via een connector 2 strips aan elkaar kan plakken.

    Elke ledje los instellen is tof maar voor de rest vind ik het een waardeloos product. 😉

  2.   
    Tom's avatar

    Ik denk ook niet dat je dat soort LED-snoertjes als een concurrent moet zien. Razer is natuurlijk gewoon groot op het idee van afzonderlijke lempkes, iets wat bijvoorbeeld ook NZXT’s HUE+-kit doet, die voor ongeveer dezelfde prijs op de kop moet.

    Dat hele afzonderlijke zal voor veel mensen niet heel veel toevoegen, maar persoonlijk kon ik het wel weer waarderen dat er allerlei profielen in te stellen waren qua lichtgolven en discoshows. Superspecfiek allemaal, maar je kunt er uiteraard wel weer hele mooie effecten mee creëren. Voor gamers met extravagante pc builds (of casemods) kan dat wel enige meerwaarde dragen.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Tom schreef, "Ik denk ook niet dat je dat soort LED-snoertjes als een concurrent moet zien. Razer is natuurlijk gewoon groot op het idee van afzonderlijke lempkes, iets wat bijvoorbeeld ook NZXT’s HUE+-kit doet, die voor ongeveer dezelfde prijs op de kop moet.
    Dat hele afzonderlijke zal voor veel mensen niet heel veel toevoegen, maar persoonlijk kon ik het wel weer waarderen dat er allerlei profielen in te stellen waren qua lichtgolven en discoshows. Superspecfiek allemaal, maar je kunt er uiteraard wel weer hele mooie effecten mee creëren. Voor gamers met extravagante pc builds (of casemods) kan dat wel enige meerwaarde dragen. "

    Het enige wat ‘nieuw’ is aan dit product is elk ledje los instellen. Dat is tof maar daar heb ik ook alles mee gezien. Het is jammer want ze hadden met een paar basic uitbreidingen een heel mooi pakket kunnen neer zetten

  4.   
    Batman360x's avatar

    Hier pas ik toch wel voor … heb al genoeg aan kerstverlichting hier 😆

  5.   
    AtomicDogg's avatar

    Lampjes op hardware is leuk om mee te showen maar voor mezelf hoeft het niet.

  6.   
    someone else's avatar

    Ik houd het nog even bij een strakke zilverkleurige iMac xbox s voor mn games als setup

  7.   
    fantasyfreak's avatar

    Toch maar even langs de action 😛 …..

    Nee, maar ik vind het wel te duur en die troep van de action is ook niks waard haha