Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat is je moeilijkste Achievement of Trophy? | Goeie Frag

De redactie van GamersNET bespreekt hun moeilijkste Achievements en Trophies ooit, in al die vele jaren van gamen. Waar zijn ze trots op, en waar hebben ze het hardst voor gezwoegd? Je ziet het deze week in een nieuwe Goeie Frag!

Heb je zelf ook een Achievement of Trophy waar je ontzettend trots mee in het rond paradeert? Laat het ons weten! En als altijd zijn we uiteraard ook weer op zoek naar verse vragen om te behandelen in een nieuwe Goeie Frag, dus laat gerust van je horen met jouw kwestie!

  1.   
    Dennisduin's avatar

    Ik ben er ook bagger in als hunter
    Heb er al een flinke aantal maar bij 1 game 100% en dat is Horizon Zero Dawn.

  2.   
    kiesmaarwa's avatar

    Stelletje casuals… I used to be a trophy hunter like some… but then I got a job. 1 van de moeilijkste (en minst obvious) trophies die ik heb gehaald is de platinum voor Carnival Island. Ik heb toen nog een mailtje naar de devs gestuurd van die game om te zeggen hoe blij ik was dat ik die ontiegelijk moeilijke platinum had en ze hebben me een T-shirt gestuurd als blijk van dank voor het mailtje.
    Voor de schaamteloze zelfpromotie: Www.psnprofiles.com/kiesmaarwa

    Nu ik niet meer hunt, heb ik ook echt minder plezier in het gamen. Ik game minder, het competitieve elementje is weg en ik speel alleen nog maar de story modes, waardoor ik alleen nog maar geniet van de games zelf en niet zozeer het gebeuren, de moeilijkere modi, de aanvullende doelen enzo eromheen.
    My point: Trophyhunten was voor mij een extra reden om net wat verder te gaan met games en om er het maximale uit te halen. Mensen (zoals Peter overduidelijk) zien trophy-/achievementhunten als tijdsverspilling met mensen met tijd teveel. Ik ben het daar totaal niet mee eens. Met toffe trophies kun je een game veel interessanter maken dan door mensen simpelweg het spel te laten spelen zonder extra doelen.

  3.   
    Papachico's avatar

    Ik ben altijd wel blij als ik een platinum haal maar heb nooit echt het gevoel dat het echt moeilijke platinums waren. Meer tijdrovend. Ik vind dat het halen van een platinum het spel wel compleet maakt. Als je voor trophies gaat haal je veel meer uit het spel en als het spel leuk is… why not?! Momenteel werk ik aan Bloodborne platinum. Zit nu bijna bij Yarnem Queen dus heb t spel bijna uitgespeeld. Bloodborne vind ik over het algemeen niet super moeilijk ofzo maar het geeft mij wel waardering als ik em platinum haal + dat je een platinum theme krijgt (net als bij Horizon Zero Dawn) 😉