Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Peter en Tom praten over Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom | Gameplay Commentaar

Met de Ni No Kuni 2 hands-on van Tom nog vers van de pers, komt GamersNET vandaag ook op de proppen met een vers stuk gameplay (en commentaar) van het vervolg op Wrath of the White Witch. Op Gamescom 2017 mocht onze Brabander immers aan de slag met de gloednieuwe Skirmish Mode van de game, die een volledig ander aspect van het anime-rollenspel lijkt te leveren.

Wat houden de Skirmishes in en hoeveel invloed hebben ze op je basisavontuur? Samen met Peter bespreekt Tom de nieuwe modus in Level 5’s tweede Ni No Kuni…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Stukken beter zo die intro/aankondeging…

  gewoon jezelf voorstellen en zeggen hoe en wat TOPPIE ๐Ÿ˜‰

  P.s. ik mis deze week een gamersnet Gear ???

  keep up the good work boys ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€

 2.   
  Tom's avatar

  GamersNET Gear wordt door de nieuwe stagiairs afgehandeld, en dat kan her en der voor wat kleine vertraging zorgen. Wordt aan gewerkt.

  Ook mooi hoe je de introductie van ene Morgan Freeman minder verwarrend vindt dan twee mensen die elkaar voorstellen.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "GamersNET Gear wordt door de nieuwe stagiairs afgehandeld, en dat kan her en der voor wat kleine vertraging zorgen. Wordt aan gewerkt.
  Ook mooi hoe je de introductie van ene Morgan Freeman minder verwarrend vindt dan twee mensen die elkaar voorstellen. "

  sja ik vind t gewoon mooier/natuurlijker klinken als je jezelf voorstelt. En als je dan eens een grapje uithaald om iemand anders ff anders te noemen… ja dat zie ik wel zitten…

  Dat wat normaal gebruikt word vind ik echt raar klinken [En heb begrepen dat ik niet de enigste was/ben]

  gewoon: hallo ik ben peter bouwman, En naast mij zit tom…
  persoon A. persoon B voorstelt en visaversa

  maar hey, Dat noemen we FEEDBACK he ๐Ÿ˜‰ Doe wat je ermee moet/wilt doen….

  De meeste zeggen er vaak niets van omdat ze niet van zich laten horen. ๐Ÿ˜‰
  dus bij deze mijn feedback/Mening.

 4.   
  Tom's avatar

  Ik ben altijd blij met feedback, maar zelf stond ik niet achter deze ommekeer. Voor mij voelde het als een subtiele (en tegelijkertijd overduidelijke) referentie naar waar dit format een soort Nederlandse adaptatie van moet zijn. Nul verwarrend overigens, ook. Maar blijkbaar kunnen sommigen dat dus niet volgen.

  Maar goed, er is naar gehandeld. Ik ben er minder tevreden mee, maar kan het wel weer waarderen dat het format voor de rest wel in de smaak valt.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "Ik ben altijd blij met feedback, maar zelf stond ik niet achter deze ommekeer. Voor mij voelde het als een subtiele (en tegelijkertijd overduidelijke) referentie naar waar dit format een soort Nederlandse adaptatie van moet zijn. Nul verwarrend overigens, ook. Maar blijkbaar kunnen sommigen dat dus niet volgen.
  Maar goed, er is naar gehandeld. Ik ben er minder tevreden mee, maar kan het wel weer waarderen dat het format voor de rest wel in de smaak valt. "

  dat zeer zeker…