Stijlvol lasers ontwijken in Destiny 2: zo doe je het… | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Destiny 2 ligt in de schappen, het draait fantastisch op pc en met de campaign ben je zeker twaalf uur zoet. Wil je er echter ook stijlvol in tekeer gaan, dan kan ook dat.

Een speler van Destiny 2 vond recentelijk uit hoe je met een bepaalde, ritmische charme kunt overleven tussen de laserschoten. Onderstaande GIF-afbeelding helpt je begrijpen waarom de nieuwste meta ijzersterk én stijlvol is…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren