Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Peter en Tom praten over Sea of Thieves (op pc) | Gameplay commentaar

Inmiddels is onze Tom alweer twee jaar lang aan boord van de hype-boot voor Rare’s nieuwe zeewaardige piratenproject, zoals ook veelvoudig te lezen was in meerdere Sea of Thieves previews.

Voor een tweede keer was daar echter ook de mogelijkheid om gameplay op te nemen, ditmaal van de pc-versie (in glorieuze 21:9 beeldverhouding). Niet de gehele opname kwam door, maar alsnog vonden onze Peter en Tom de tijd om het kleine zee-avontuur van commentaar te voorzien…

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er leuk uit alleen duurt het allemaal zo lang .

 2.   
  Tom's avatar

  Ligt er een beetje aan. Als je crew daadwerkelijk goed communiceert en je weet wat het doet, dan kan een stukje varen best wel rap gaan.

  Tegelijkertijd denk ik dat Rare het ook niet als nadelig ziet dat sommige vaarten wat langer duren. Dat zouden juist de momentjes moeten zijn dat je andere spelers tegenkomt en kleine avontuurtjes beleeft. Mits er genoeg variatie te beleven is in het eindproduct, that is.

 3.   
  Mattiees's avatar

  ik ben wel zeer benieuwd naar het tweede deel van deze gameplay 😛 ben wel benieuwd hoeveel ze nog gaan toevoegen voordat de game uit gaat komen. Het concept is geniaal maar ze moeten wel echt een volle game kunnen leveren, anders haken mensen toch snel af ben ik bang.