Nederlandse boerensimulator Real Farm verschijnt 20 oktober

Tot voor kort nog bekend als ‘Real Farm Sim’, maar nu hernieuwd uit de doeken gedaan mét een releasedatum. De op-en-top Nederlandse boerensimulator Real Farm verschijnt aanstaande 20 oktober alweer voor pc, Xbox One en PlayStation 4, terwijl er ondertussen nog hard gesleuteld wordt aan respectievelijke ports voor Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Om dat heugelijke nieuws te vieren, verscheen een uitgebreide gameplay trailer, voorzien van tal van warme boerenbeelden en high-end gewassen. Het nieuwe logo, bovendien:

Real Farm vormt de nieuwste concurrentie tegen langlopende franchises als Farming Simulator. Ook hier wordt het mogelijk gewassen te zaaien en te verbouwen, alsmede verschillende soorten (pluim)vee te onderhouden. Uiteindelijk moet dat allemaal verkocht en ingekocht kunnen worden op een real-time economische markt.

Voor Nederlanders ligt Real Farm ongetwijfeld iets dichter bij het hart dan de doorsnee boerensimulator, gezien het hier specifiek een samenwerking van ontwikkelaar Triangle Studios en uitgeverij SOEDESCO betreft, beide bedrijven uit Nederland afkomstig. Helaas betekent dat nog niet dat je in ultiem Hollandsch omgeving kan ploeteren (ook Real Farm focust zich meer op Amerikaanse landgoederen en machines), maar een kaaskop kan dromen.

Wanneer de native 4K-versies op PlayStation 4 Pro en Xbox One X uitgerold zullen worden, blijft voorlopig nog onbekend. Ook de draagbare Nintendo Switch versie staat wel in het verschiet, maar ontbreekt nog een releasedatum. Hopelijk horen we daar rondom de initiële release op 20 oktober meer over…

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren