Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de MSI GT75VR 7RE Titan SLI de ultieme laptop? | GamersNET Gear

Iets later dan verwacht, maar alsnog een kersverse aflevering van GamersNET Gear! Deze week bespreken onze vaste gasten Peter en Tom de gloednieuwe MSI GT75VR 7RE Titan SLI, een gigantisch bakbeest van een gaming laptop.

Twee videokaarten, een krachtpatser CPU en zelfs dikke SSD-opslag, maar dat kost je dan ook een dikke 4.399 euro. Is dat het waard? Je ziet het in onze wekelijkse tech review, in de vorm van GamersNET Gear!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    nou nou… wat een gigantisch lomp ding…

    Ja het is een powerkanon… maar iets meer design had wel gemogen. is nu wel echt een rechthoekige blok…
    Dat elke toets afzonderlijk verlicht is is wel weer gaaf.

    Maar ik ben toch ook reuze blij met mijn nog nieuwe lenovo ๐Ÿ˜€ die dan ook weer dingen heeft/kan wat ik hier niet heb horen voorbij komen.

    dolby atmos. en niet VR games VR maken.. Dat is wel een hele toffe functie.
    [Beetje jammer dat jullie niet lenovo behandelen]

    Ik ben er uiterst tevreden mee.

    [Snap het wel hoor heren, Niet meteen boos worden, Ik weet dat jullie door MSI ”gesponsord” worden]

    wel kek dat er een 4K scherm in zit ๐Ÿ˜€ hoeveel fps kan dat scherm aan ??

  2.   
    Petor's avatar

    Wij behandelen heel veel producten in GN Gear van partijen waardoor we niet gesponsord worden. Als bedrijven tech opsturen dan behandelen we het, wel of geen sponsorship. Maar ze moeten dan wel dingen opsturen ๐Ÿ˜‰

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    Petor schreef, "Wij behandelen heel veel producten in GN Gear van partijen waardoor we niet gesponsord worden. Als bedrijven tech opsturen dan behandelen we het, wel of geen sponsorship. Maar ze moeten dan wel dingen opsturen ;-)"

    dat wist ik peet. ๐Ÿ˜‰
    En denk iedereen wel,Echter MSI wel main voor laptop toch..?
    Persoonlijk vind ik GN Gear het leukste artikel van GN. Daar kijk ik echt elke week naar uit. Altijd een verrassing wat t zal zijn hahaha

    Heeft lenovo nog wel eens wat laten weten..? Tom is er toen toch even achteraan gegaan/Contact mee opgenomen..

    kortom leukste artikel blijf hier vooral mee door gaan ๐Ÿ˜€

  4.   
    fantasyfreak's avatar

    En het goede nieuws is dat jullie hem weg mogen geven in een prijsvraag? 8) ๐Ÿ˜›

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Toffe review, ik vind zulke video’s heerlijk om naar te kijken maar is het niet leuker om iets meer van zulke producten in een minder hoge prijsklasse te reviewen?

  6.   
    CHILLOZZ's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Toffe review, ik vind zulke video’s heerlijk om naar te kijken maar is het niet leuker om iets meer van zulke producten in een minder hoge prijsklasse te reviewen?"

    het is natuurlijk net wat ze opgestuurd krijgen ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Tom's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Toffe review, ik vind zulke video’s heerlijk om naar te kijken maar is het niet leuker om iets meer van zulke producten in een minder hoge prijsklasse te reviewen?"

    We testen het hele jaar door betaalbare producten. Het lijkt me niet dat รฉรฉn uitstapje naar de ultieme top een doodzonde is, toch? Zo zie je tenminste ook eens het andere kant van het spectrum, wat voor iedereen weer handig is, mochten ze hun referentiekader een beetje aan willen passen.

    Maar echt; als MSI vraagt of wij een van ’s werelds krachtigste laptops willen testen, dan snap je hopelijk ook wel weer waarom wij geen nee zeggen. Dit is gewoon ontzettend leuke tech om te behandelen, zonder dat daarvoor ons hele format op de schop moet. Volgende week (of de week daarna) zijn we gewoon weer terug met een product dat de doorsnee sterveling ook kan betalen.