Resident Evil 7 krijgt eind dit jaar een Gold Edition

Eind dit jaar kunnen we nog een keer griezelen met de Gold Edition van Resident Evil 7: Biohazard. Het pakket bevat alle reeds uitgekomen DLC en de End of Zoe-uitbreiding, die nog uit moet komen. In deze toekomstige uitbreiding verken je nieuwe gebieden om uit te zoeken wat er precies met Zoe is gebeurd.

End of Zoe is ook gratis beschikbaar voor spelers met een Season Pass. Mocht je die niet in je bezit hebben, dan kost de uitbreiding ongeveer twaalf euro. Naast de aankondiging van de Gold Edition die op 12 december uitkomt, heeft Capcom ook meer nieuws over de uitgestelde Not A Hero-uitbreiding. Deze verschijnt op dezelfde dag als de Gold Edition op PlayStation 4, Xbox One en pc en gaat over een oudgediende van de Resident Evil-franchise. Capcom weet het beter uit te leggen:

As a member of New Umbrella, Chris Redfield and team quickly set up a strategy to counter this latest threat. Will Chris once again solve the mystery of this latest outbreak and make it out of the plantation’s dungeons alive?
Overigens viel de game bij ons redelijk in de smaak, al doe je jezelf misschien een plezier door Resident Evil 7: Biohazard met een luier om te spelen.

  1.   
    Mark89NL's avatar

    Vooral in VR doen heb net season pass aangeschaft game is ook nu de aanbieding op psn store. Maar gezien niet alle redacteuren van horror zijn 😉

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Aaaaah, EINDELIJK! Want hier w8 ik al op. Ik haal liever het fysiek exemplaar dan nu met korting via psn!