Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Middle-earth: Shadow of War | Gameplay commentaar

Leon 2.0 heeft op Gamescom Middle-Earth: Shadow of War gespeeld. Hij vertelt aan Tom hoe gaaf deze game is!

 1.   
  Basman01's avatar

  Dit is zeker een spel dat ik ga oppakken. Weet alleen nog niet zeker of dat bij release zal zijn. Goede gameplay. Veel te zien weer. Heb genoten van deel 1 dus dat komt hier zonder twijfel ook wel goed.

  Ben toch nog wel bang dat deze game weer niet de aandacht zal krijgen die het in mijn ogen verdient. Wat denken jullie?

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ben ik de enige die het iestwat raar/onnatuurlijk vind klinken dat jullie elkaars namen noemen ipv je eigen naam…?

  ik zou gewoon zeggen: hallo ik ben….. en naast mij zit …..

 3.   
  Tom's avatar

  Het was een kleine ode aan het ietwat meer internationale format waar ik dit van af heb gekeken (open kaart spelen jewait). Peter vond het ook al niks, ik vond het dan wel weer lachen. Jammer.

  En Bas, ik weet het niet zo zeer. Het is vooral een game die duizenden Lord of the Rings-fans toch blindelings kopen en van genieten. Misschien dat het in de doorsnee gamer kringen wat meer een niche-titel is, maar ik neem aan dat de verkoopcijfers er niet om zullen liegen. Niet voor niets zien we dat Warner Bros. per direct Monolith op een nieuw deel heeft gezet. Dat zal ook niet zo maar uit het luchtledige komen, mag ik hopen. 😛

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  ”Basman01″ schreef, "Ben toch nog wel bang dat deze game weer niet de aandacht zal krijgen die het in mijn ogen verdient. Wat denken jullie?"

  Ik denk niet dat je daar bang voor hoeft te zijn. Sowieso zijn er miljoenen exemplaren van Shadow of Mordor verkocht (en kon de game destijds ook op diverse GotY-awards rekenen). Warner Bros zet dan ook aardig in op Shadow of War. De game is al vaker gepre-orderd dan Batman: Arkham Knight destijds en krijgt Warner Bros’ grootste marketingcampagne tot nu toe.
  🙂