Wist je dat Ubisoft een Mario- en Rabbids-avonturengame wou maken in 2010? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wij zijn erg enthousiast over Mario + Rabbids: Kingdom Battle, zoals je ook al hebt kunnen lezen in onze review van de bijzondere cross-over. Maar wist je dat Ubisoft in 2010 al had geprobeerd om een cross-over met Mario en de maffe Rabbids te maken en dat dit een avonturentitel moest gaan worden? Of dat het grondwerk voor de succesvolle samenwerking tussen Ubisoft en Nintendo was gelegd met Just Dance 2? De heren van Did You Know Gaming delen deze feitjes en meer in onderstaande video.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    StroopKonijn's avatar

    Interessante video!