De Gamescom-terugblik van Daniel en Peter! | GamersNET RADIO #371


Daniel en Peter zijn blij dat ze weer mogen aanschuiven bij GamersNET RADIO! Gelukkig is er genoeg te bespreken, want er is nog één en ander gebeurd op Gamescom, de grootste gamebeurs van de wereld. Wat dacht je van de aankondigingen van Age of Empires 4, Anno 1800 en Jurassic World Evolution!.

Daarnaast schuiven de twee nieuwe stagiairs eventjes aan om zich voor te stellen en komt Amador nog even langs voor zijn review van Mario + Rabbids: Kingdom Battle! Een bomvolle aflevering dus!

[radio]Luister hier naar Aflevering #371 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren