Sony introduceert transparante DualShock 4-controllers in drie kleuren

Sony heeft aangekondigd een nieuwe reeks transparante controllers op de markt te brengen. De controllers in de zogeheten Crystal Line hebben de kleuren blauw, rood en wit.

Gek genoeg heeft Sony ervoor gekozen de verschillende varianten retail-exclusief te maken in Amerika. Zo is de Crystal controller alleen te verkrijgen bij GameStop en EB games, is de Blue Crystal controller alleen bij Walmart te halen en is de Red Crystal controller exclusief bij Best Buy.


Het is nog niet bekend of de controllers ook in Europa retail-exclusief zullen zijn. Wel is bekend dat in Groot-Brittanië alleen de witte variant te vinden is.

De controllers zijn vanaf 17 oktober te koop in Europa. In de Verenigde Staten wordt een prijs van $64.99 aangehouden. De Europese aanschafprijs is nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  JuulsJo's avatar

  Vind ze persoonlijk foeilelijk

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik vond de titel wel gaaf.
  transparante controllers…… in 3 kleuren hahaha
  helemaal transparant is normaal toch maar 1 kleur. de rest is doorschijnend.?? i gues

  ontopic.

  Ik blijf bij mijn punt. Ik vind dit gaaf. En wat mij betrefd mogen ze veel meer doen met de controller daarmee doel ik op kleuren,KLeurcombinaties. en mods zoals bijv. xbox met de elite controller heeft.

  Buiten dat.. Ik meende een tijd terug gelezen te hebben dat er ook voor NL een site zou komen om controller enigzins te laten customizen orgineel playstation.

 3.   
  Papachico's avatar

  Doet me denken aan die neppe kut controllers die na een week kapot waren. Zagen er ook zo uit haha. Afschuwelijk lelijk die dingen.

 4.   
  mmx's avatar

  Bah afschuwelijk daar geef ik geen geld aan uit .