De redactie borrelt na over Gamescom en het najaar! | GamersNET RADIO (16:00)


Wil je GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Elke vrijdag zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons GamersNET Twitch-kanaal, rechtstreeks vanaf ons gezellige GNHQ! Je wekelijkse live-portie GamersNET RADIO begint om 16:00 uur.

De redactie is deels bijeen om te recappen over Gamescom, zoals het checken van games, bier drinken, feestjes met drank, de beste momenten (bier drinken) en de minste momenten (nuchter zijn), maar ook een vooruitblik op het najaar. Er komen weer genoeg games aan om naar uit te kijken!

Praat vandaag vanaf 16:00 uur LIVE mee via onderstaande Twitch-stream. Je kunt de volledige uitzending later ook terugluisteren via iTunes en GamersNET.nl.Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via [email protected]!

Stream gemist? Geen ramp, de gehele uitzending is vanaf morgen terug te luisteren via GamersNET zelf. Op Twitch zijn de VOD’s van de livestreams per direct terug te kijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren