No More Heroes komt terug met nieuw deel Travis Strikes Again in 2018

Het derde deel van No More Heroes komt er eindelijk aan, zo wist Nintendo aan te kondigen. Het spel draagt de titel No More Heroes: Travis Strikes Again en vormt dan ook de langverwachte comeback van protagonist Travis Touchdown. De game wordt ontwikkeld door Grasshopper Manufacture met Goichi “Suda 51” Suda aan het roer. Travis Strikes Again zal exclusief op de Nintendo Switch verschijnen en in 2018 in de winkels moeten liggen.

In No More Heroes: Travis Strikes Again zal Travis de gevolgen van zijn werk als assassin voelen. Zeven jaar nadat hij Bad Girl heeft omgebracht, zoals we hebben kunnen ervaren in de eerste No More Heroes, komt haar vader langs voor een bezoekje. Hij wil wraak en Travis zal zes spellen moeten winnen om te overleven. Onderstaande aankondigingstrailer biedt een eerste impressie van de game.

De aankondiging van de nieuwe No More Heroes werd gedaan aan het einde van de Nindies Summer Showcase 2017, waar Nintendo in totaal een twintigtal spellen aankondigde voor zijn Switch. Onder andere Super Meat Boy Forever werd hier onthuld.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren