The Division krijgt in de herfst grote gratis update Resistance

Tom Clancy’s The Division is sinds de release met enige regelmaat voorzien van updates met extra content. Volgens de ontwikkelaars van Ubisoft wordt momenteel gewerkt aan de grootste, gratis update voor de game. De update, versie 1.8 inmiddels, gaat door het leven als Resistance en moet in de herfst verschijnen.

De Resistance-update introduceert twee nieuwe spelmodi: Resistance en Skirmish. Ook wordt er een nieuw gebied toegevoegd: West Side Pier. Dit gebied verspreidt zich over twee nieuwe zones en is toegankelijk voor alle spelers. Daarnaast is er een nieuwe social hub in aantocht, genaamd Camp Clinton.

Resistance is een PvE-modus, waarin verschillende facties samenwerken om tegen agenten te vechten. Er zijn diverse NPC’s die in groepen steeds opduiken, waarbij teams van maximaal 4 agents zo lang mogelijk proberen te overleven. Skirmish is een nieuwe PvP-modus. Hierin spelen twee teams van vier spelers tegen elkaar om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen binnen een bepaalde tijd.

De Resistance-update moet dit najaar tegelijk voor alle platformen verschijnen.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Dat mensen deze game nog spelen.

 2.   
  Jacco538's avatar

  Dat vroeg ik me zelf ook af @Turk–life
  MP staat er vol mee