LawBreakers bereikt dieptepunt met minder dan 500 online spelers in piekuren

De release van LawBreakers viel al behoorlijk tegen. Hoewel de eerste beta 7500 spelers kende en de tweede beta 4500, waren er bij de release maar 3000 spelers.

Ook dat cijfer is nu gekelderd, want de onlangs verschenen shooter bereikte recentelijk een heus dieptepunt van maar online 431 spelers in de piekuren. Opmerkelijk, want de game is drie weken geleden verschenen. Het ultieme dieptepunt was gisteren om 10:10 uur, toen waren er maar 114 actieve spelers.


De spelersaantallen liggen misschien laag, maar dat betekent niet gelijk dat het een slechte game is. Zo kwam na een meting naar voren dat LawBreakers de beste netcode heeft in zijn genre. Zelfs Overwatch en Battlefield 4 konden niet op tegen de netcode van de beta.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Terecht

 2.   
  Tom's avatar

  Ik voel een licht Battleborn-tje aankomen. Sorry, Cliff.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Misschien moeten we het vanaf nu een Lawbreakertje noemen. Battleborn wist gedurende de launchperiode betere cijfers te overleggen.

 4.   
  Flapjack's avatar

  zo jammer, ik vind het echt een leuke game. het wordt te veel vergelijken met overwatch. ik vermoed dat deze cijfers ook wel door slechte pr en reclames komen. verkeerd aangepakt maar goede content. had er zelf trouwens wel om eerlijk te zijn iets meer van verwacht. overwatch wordt overheerlijkt en sneeuwt andere games onder. overwatch speel ik zelf ook niet meer. onterechte flop dit