Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Biedt de Razer Kraken 7.1 V2 genoeg meerwaarde als headset? | GamersNET Gear

Nog altijd de favoriete headset van onze Tom: de strakke Razer Kraken Pro V2, waarvan we recentelijk ook het duurdere broertje ontvingen en unboxten: de Kraken 7.1 V2. Iets duurder, maar dan wel voorzien van virtueel surround én Razers iconische Chroma verlichting.

Hebben virtuele 7.1-geluid en de kekke lampjes meerwaarde voor een headset? Is het daarmee zeker 110 euro waard? Mike zocht het voor ons uit, en bespreekt zijn bevindingen met Tom in een nieuwe GamersNET Gear…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    @1:29.
    Het geluid is KRAKEN helder 😆 😆 😆 padumtsssss

  2.   
    Tom's avatar

    Je woordgrap weet mij niet te gekraken.

  3.   
    fantasyfreak's avatar

    En dan maar die led logo’s afkraken…

    Nee maar serieus… wat is nou echt de meerwaarde van lampjes die je zelf niet kan zien. Doe het dan niet en maak de headset wat goedkoper 😛

  4.   
    Tom's avatar

    En dat is dus zo om en nabij de Razer Kraken Pro V2. Zelfde drivers en vormgeving, maar dan zonder de Chroma-verlichting en het virtuele surround sound. Bespaart je makkelijk een euro of dertig, maar is nog steeds een erg prettige koptelefoon, imho.

  5.   
    darroox's avatar

    Kunnen jullie budget game, headsets, toetsenborden en muizen behandelen, en die wel goed zijn, ipv dat de kwaliteit de prijs uitmaakt. 8)

  6.   
    Tom's avatar

    Volgens mij doen we dat relatief vaak in GamersNET Gear. Al blijft het natuurlijk wel erg smaakgevoelig wanneer iets budget én goed is. Maar we kunnen zeker de reviews van Speedlink en Trust-producten aanraden als je op zoek bent naar goedkopere producten, die ook nog aardig presteren (uitzonderingen daargelaten).