De meest catchy Hearthstone match ooit | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Blizzard wist ons op Gamescom 2017 te verblijden met de allereerste geanimeerde kortfilm voor Hearthstone en deed dat op een wijze die nogal deed denken aan Disney. Er zitten expressieve personages in, het gaat allemaal op een erg hoge snelheid en… het bevat een musicalnummer.

Enkele maanden geleden verscheen er iets soortgelijks, een cartoon waarin een match op muzikale wijze wordt vertolkt. Wronchi Animation zette Uther tegenover Uther voor een episch potje Paladin-spel. Voor de fervente Hearthstone-speler een feest van herkenning, voor de rest wellicht een reden om het kaartspel eens op te pakken. Weet je ook waarom ik hier zo om heb moeten lachen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren