Blizzard viert feest: Kel’Thuzad komt naar Heroes of the Storm

Blizzard had het enkele dagen geleden al aangekondigd met een stijlvolle animatiefilm: de Archlich van Naxxramas Kel’Thuzad komt naar Heroes of the Storm. In die video werd een event met de naam Call of Kel’Thuzad aangekondigd en het is nu duidelijk wat dit feestje precies inhoudt.

Allereerst is daar de toevoeging van de ondode verschrikking zelf, volgens Blizzard het meest veelgevraagde karakter. Kel’Thuzad behoort tot de assassin-klasse en specialiseert zich in het stunnen van vijanden om ze vervolgens met hoge burst-aanvallen kapot te maken. Wel is hij traag en zou hij dus relatief eenvoudig moeten kunnen worden omgebracht door mobiele helden en figuren die de afstand tussen hen en Kel’Thuzad kunnen verkleinen. Zijn vaardigheden worden in onderstaande Spotlight-video uitgelegd en voor zijn talents kun je op Gamepedia terecht. Vanaf volgende week zal Kel’Thuzad in de PTR te spelen zijn.

Ook zullen nieuwe skins worden toegevoegd. Crypt Queen Zagara, Death Knight Sonya en Dreadlord Jaina, die al even langskwamen in de geanimeerde trailer, zullen binnenkort te koop worden aangeboden of te vinden zijn in loot boxes. Daarnaast heeft Blizzard nog een event quest onthuld die de naam Obey the Call draagt. Van 5 tot 25 september heb je de tijd om banners en andere heerlijkheden vrij te spelen.


Tot slot zal Blizzard met een vijfdelige minidocumentaire komen die een licht werpt op het ontwikkelproces dat wordt doorgemaakt bij het inbrengen van nieuwe helden bij Heroes of the Storm. Vanaf volgende week zal de eerste video online verschijnen, maar Blizzard heeft ook alvast een trailer voor de videoserie uitgebracht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren