Katten en honden komen (eindelijk) richting De Sims 4

Hoe stel je het leven voor van een Sim zonder kat of hond? Het moet een saai, eenzaam en suïcidaal bestaan zijn en gelukkig komt daar nu verandering in. De Honden en Katten-uitbreiding voor De Sims 4 zal namelijk op 10 november aanstaande verschijnen en daarmee kun je uiteraard een stel knusse diertjes in je huishouden opnemen. In de Creëer-een-huisdier ga je een huisdier ontwerpen, waarna je je eigen huisdier in je leven mag verwachten. Er zijn verschillende honden en katten-rassen waaruit je kunt kiezen, als mede verschillende vachtjes en natuurlijk ook kleding voor je geliefde huisdier.

Unieke eigenschappen van dieren worden vrijgespeeld als je ze goed verzorgd, er spelletjes mee doet en ze traint. Er is ook een dierenarts aanwezig om ze te ontdoen van vlooien of nare ziektes. Of de arts ook castraties en inslapen verzorgt, is nog niet bekend.

Hebben jullie ook zin in deze nieuwe uitbreiding? Laat het ons weten in de reacties…

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Heeft even geduurd maar daar is hij dan toch eindelijk! Ik de trailer staat ook dat je zelf een dierenarts kan worden en een eigen Clinic runnen! Misschien even leuk om erbij te zetten!