BMW M5 onthuld in Need for Speed Payback

Zojuist heeft EA tijdens de Gamescom persconferentie bekend gemaakt dat BMW zijn nieuwe M5 zal tonen in Need for Speed: Payback. Het is de eerste keer dat de Duitse autofabrikant een auto onthuld middels een game. Marcus Nilsson, Executive Producer van Ghost Games is erg blij met de komst van deze nieuwe bolide:

De nieuwe BMW M5 is een verbluffende wagen. Dankzij de immense kracht in combinatie met het beeldschone ontwerp zullen onze spelers niet weg te slaan zijn achter het stuur van de M5. Of je nou een intense overvalmissie uitvoert, de politie het nakijken probeert te geven in een epische achtervolging of gewoon lekker door de open wereld toert; deze wagen is de belichaming van prestatie, snelheid en verlangen. Dat maakt het een van de meest begeerde wagens in Need for Speed Payback.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt in een game, in de Forza-franchise zijn al meerdere wagens onthuld. Toch is het wel een première voor BMW en dat is altijd leuk voor ons gamers, die graag in zo’n auto willen rijden maar het misschien nooit kunnen betalen. Need for Speed Payback verschijnt op 10 november aanstaande voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren