Microsoft onthult unieke Minecraft Xbox One S met Creeper-controller

Die zagen we niet aankomen: een officiële Minecraft-uitvoering van de Xbox One S. Maar het gebeurde net toch echt, live op de Xbox @ Gamescom stream. Het Microsoft-team, bijgestaan door woordvoerders van Mojang, onthulde een bizar kleurrijke versie van de Xbox One S, inclusief een Xbox-controller in iconische Creeper-sferen.

Samen met de aankondiging werd ook een kekke Minecraft Limited Edition trailer vrijgegeven, waarop allerhande details goed te zien zijn:

Saillante details zijn ook dat dit model de eerste keer kenmerkt dat een Xbox One S van semi-transparant kunststof wordt voorzien. De ‘onderzijde’ heeft een doorzichtige tint, waarachter een unieke Redstone-print zit. En ja, het rood licht dus ook echt op als de console aanstaat.

Los daarvan wordt ook nog een nieuwe Pig-controller verkocht. Flink roze, maar wel voorzien van een schattige krulstaart, achterop het batterijklepje.

[SCREENSHOTS]
De officiële Minecraft Xbox One S is nu alvast te pre-orderen. Heb jij interesse in deze markante console, of ben je toch liever van iets subtielers?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren