Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed Origins – Gamescom 2017 Cinematic Trailer

Xbox gooit met de nieuwe trailers tijdens een pre-Gamescom 2017 livestream, ook van derde partijen. In samenwerking met Ubisoft mocht een gloednieuwe CGI-trailer van Assassin’s Creed Origins uit de doeken gedaan worden, die bovendien vol zit met historische referenties.

Cleopatra, Julius Caesar? Assassin’s Creed Origins doet het allemaal, zo blijkt uit deze filmische cinematic trailer…

 1.   
  MikeGevers's avatar

  CAESAR CONFIRMED! 😮
  Hier droom ik al van sinds de eerste Assassin’s Creed!

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Hier wat leuke feitjes voor de geschiedenisfanaten onder ons:

  Cleopatra had haar tienjarige broertje naar de achtergrond geduwd toen hij farao werd, zodat ze zelf het rijk kon bestuderen. Een aantal jaar later kwam haar broertje, die gevormd was door de hofhouding omdat hij makkelijk te beïnvloeden was, terug en nam de troon weer in. Vervolgens vluchtte ze naar Syrië. Toen Pompeius van Caesar verloor in een oorlog en asiel aanvroeg in Egypte, werd hij gelijk gedood. Toen Caesar op visite kwam in Alexandrië dachten ze dat hij daar blij mee zou zijn, reageerde hij met afschuw. Maar Alexandrië moest stabiel zijn, omdat het Romeinse Rijk afhankelijk was van Egyptisch graan. Cleopatra en haar broertje moesten voor Caesar verschijnen. Cleopatra kon niet wachten, en verleidde Caesar in de nacht daarvoor. Caesar trapte erin. Haar broertje werd weggejaagd en kwam later met een leger terug om in 48 v. Chr. Alexandrië in brand te steken. Hierop volgde een oorlog, waarna Caesar won en Egypte en Rome één werden.

  Kortom: er zijn prachtige geschiedenisverhalen te vertellen in deze game en ik hoop dan ook heel erg dat ze de kans grijpen om allerlei mooie historische gebeurtenissen in de game te stoppen. Ik weet dat veel spelers dit allemaal niet interessant vinden, maar ik kan me er altijd heel erg om opwinden!

 3.   
  XLGAMER's avatar

  Rikzonderc je moet leraar worden jong

 4.   
  Bmaster99's avatar

  Echt geweldige trailer ik verheug me er heel erg op

 5.   
  YdieresiS's avatar

  Nog iets meer dan 2 maanden en dan kunnen we ermee aan de slag. Met elke trailer krijg ik er meer zin in 8)