Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer HDK (Hardware Development Kit) | Unboxing

De welbekende Chroma-verlichting van Razer komt nu ook van de randapparatuur af. Letterlijk. Aan de hand van de Razer HDK brengt het bedrijf nu LED-strips uit die middels Chroma-apps als Razer Synapse 3 aangestuurd worden. Voor 89,99 euro heb je zo 64 volledige RGB-lichtjes om in je case te hangen, of je bureau mee te versieren.

Wat zit er allemaal in Razers nieuwe en experimentele Hardware Development Kit? Tom toont het je in deze gloednieuwe unboxing van wederom een vers stukje gear van Razer…

  1.   
    S3MM3R's avatar

    Toffe unboxing, wel redelijk duur voor ledjes maar wat je ervoor krijgt is dan ook het weer waard denk ik zelf, maarja wat je zei over dat plak randje? Dat moet je nooit zeggen als Peter in de buurt is he! Nice Unboxing en ga zo door mannen 😀

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    Haha leuke unboxing :’) Inderdaad wel wat aan de dure kant en zou zelf niet eens een idee hebben waar ik het zou moeten bevestigen.

  3.   
    Tom's avatar

    Als voornaamste concurrentie heeft Razer op dit vlak partijen als NZXT, die zelf de HUE+ control unit leveren voor 59,99 euro, en dan twee Full RGB LED-strips voor 20,99 euro. Dan kom je net een tikje goedkoper uit voor grofweg hetzelfde idee, maar ik weet niet hoe NZXT zit qua aansturingssoftware. Dat heeft Razer dan weer erg goed mee: de Razer Chroma-verlichting heeft vrijwel altijd erg fijne software en wordt daarnaast goed ondersteund door games, applicaties en een flinke community aan creatievelingen.

    De richtprijs à 89,99 euro is dan ook erg flink, maar niet enorm overtrokken. Volledig afzonderlijk aan te sturen Full RGB LED-verlichting kost sowieso al een flinke duit.