Paniek op de redactie: álles is al gezegd over Overwatch! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De grootste angst voor elke game-redactie: dat moment dat alles al gezegd is over een van je favoriete onderwerpen. Ook wij van GamersNET lopen er soms tegenaan, vooral met het populaire Overwatch. Op een gegeven moment is het klaar met de impressies, het nieuws en zelfs de Lunchtips.

Hoe toevallig dat de dames en heren van Mega64 precies over dat scenario een pakkende sketch filmden. En ja, die vertolkt aardig de chaos die wij ook wel eens ervaren op de chaos. Serieus, iemand: geef ons nieuwe clickbait.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren