Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sea of Thieves – Inn-side Story #20: Windows 10

Als heuse ‘Play Anywhere’-titel in Microsofts catalogus verschijnt Sea of Thieves niet alleen op Xbox One, maar natuurlijk ook op Windows 10. Daarvoor heeft Rare een speciaal team aangesteld, om ervoor te zorgen dat de pc-port fatsoenlijk geoptimaliseerd is voor legio verschillende systemen. Meer weten over dat pittige proces? De heren van Rare leggen het je zelf uit, in deze twintigste Inn-side Story!

 1.   
  mmx's avatar

  Weet je wat ik vind van Rare dat ze je bekogelen met allerlei info maar je ziet maar weinig van de game dit is volgens mij gewoon promotie meer niet .

 2.   
  Tom's avatar

  Ik heb het idee dat er wel degelijk gesmeten wordt met gameplay. De ratio gameplay op promotiepraat is misschien niet altijd in balans, maar voor de geïnteresseerden is er genoeg te vinden. Ze hebben inmiddels al vier aardig lange Developer’s Gameplay-video’s geproduceerd en de E3 2017 trailer was letterlijk één blok aan gameplay.

  Inn-side Story is dan ook meer een format met een verhalend element, wat blijkbaar ook van belang is bij Rare: de ideeën en de visie achter het alles.

  Dat gezegd te hebben, is deze video wel overdreven veel shilling. Tegelijkertijd is het wel relaxed om te zien dat deze game goed draait op WQHD/144-displays.