Harry Potter en de Geheime Kamer op de PlayStation 1 is onbedoeld hilarisch | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het spel gebaseerd op de film van Harry Potter and the Chamber of Secrets, ofwel de Geheime Kamer, werd in 2002 uitgebracht op de pc, GameCube, Xbox, PlayStation 2 en… de PlayStation 1. Dit kindje had overduidelijk niet de meeste aandacht gekregen en dat blijkt wel als Kevin het spel doorspeelt. Bizzarre gameplay en hilarisch lelijke personages, deze game heeft het allemaal.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
 1.   
  Mike2165's avatar

  Ik ken het spel nog wel was er toen helemaal tevreden mee destijds maar als ik nu terug kijk damm wat zij die poppetjes lelijk

 2.   
  mmx's avatar

  Ach het was idd lelijk maar toen hadden we er lol in omdat we niet beter wisten 🙄

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Haha kon me echt niet meer herinneren dat het er zo verschrikkelijk uit zag 😛 Maar eigenlijk is dat met veel PS1 games zo als je er beelden van terug zoekt.

  Kijk maar eens naar de gezichten (of de rare blokkerige lichamen) van Cloud, Snake en Lara:
  https://s2.postimg.org/qk0b3dg5l/rare_gezichten_wtf.jpg

  Niet zo eng als bij Harry Potter, maar toch haha

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Als er nu meer letsplayers waren die een komische tintje in hun video’s stopte ben ik vaker geneigd om dit soort content te zien!

  Dit is idd hilarishe en maakt Lets Play videos leuker en interessanter.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb hem op de PS2 of PC gespeeld, ik wist niet dat die ook op de ps1 was.

  Dit ziet er wel heel hilarisch uit, ik heb een ps1 maar spellen die ik had zagen er toch wel iets beter uit.