GeForce NOW voegt viertal 2K-titels toe aan spellencatalogus

Naast het leveren van grafische kracht en bijbehorende drivers heeft NVIDIA ook een eigen tak om games aan de man te krijgen. GeForce NOW gaat door het leven als NVIDIA’s eigen abonnementendienst annex webwinkel voor games, waarbij de spellen uit de catalogus direct naar je apparaat gestreamd kunnen worden. Dat geldt uiteraard voor je pc zelf, maar ook alternatieve apparaten zoals de door ons eerder aangeprezen NVIDIA SHIELD TV.

De game-otheek van GeForce NOW stond al aardig vol met diverse titels, maar langzaam maar zeker moeten vrijwel alle partijen erop vertegenwoordigd zijn. Vandaag gaat die uitbreiding een stukje verder, met geen enkele andere partij dan 2K.


Om het aanbod van games uit te breiden, slaat NVIDIA de handen nu ineen met uitgever 2K. Een viertal spellen uit 2K’s eigen catalogus zullen nu ook via GeForce NOW speelbaar worden gesteld.

Respectievelijk twee titels vallen onder de abonnementsdienst van GeForce NOW, terwijl het andere setje los aangeschaft moet worden, zij het dan met korting. Voorlopig bestaat 2K’s additie uit de volgende schietgrage titels:

Wie nog eens rond wil dwalen in Rapture of zich een coöperatieve Vault Hunter wil wanen, kan dat nu ook via stream vanuit de immer machtige cloud doen.

Een abonnement op GeForce NOW kost je doorgaans 7,99 dollar per maand, met een maand gratis als proef vooraf.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Niet zo interessant. Als je internet eruit klapt is het failed met streamen. Geef mij maar gewoon lokaal een spel op mijn hd geplempt want ik wil ook singleplayer spelen, offline dus. Overigens gebeurd dat uiteraard wel met Nvidia’s geforce power….