Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat is onze favoriete game om naar te kijken? | Goeie Frag

Natuurlijk spelen we het liefst zelf een spelletje, maar naar welke game kijken wij het liefst? De redactie laat het weten in deze nieuwe Goeie Frag!

  1.   
    Novel's avatar

    Leuke video 🙂

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Letsplays vind ik over het algemeen doodsaai, met soms een Telltale game die ik zelf ook speel als uitzondering om te zien wat voor keuzes andere mensen maken en hoe dat het verhaal beïnvloedt. Of als ik weer tijdelijk een Sims verslaving heb kijk ik voor inspiratie wel eens naar video’s van mensen die 10 keer beter zijn in huizen bouwen dan ik zelf ooit zal zijn. Streams kijk ik vooral voor de interactie, of als de streamer zelf vermakelijk is. Wat er gespeeld wordt boeit me dan ook niet echt. Speedruns vind ik wel altijd leuk, zolang het geen retro shit is.

  3.   
    Tom's avatar

    Gezien je vaker de term ‘retro shit’ aanhaalt, ben ik stiekem wel benieuwd naar waar precies jouw scheiding ligt tussen een wat ouder spelletje en eerdergenoemde poep.

    Verder ben ik het wel met je eens, al blijf ik die bejubelde interactie op streams ook erg overrated vinden. Letterlijk elke Nederlandse Twitch-streamer die af en toe op de frontpage mag staan, heeft in zijn (verplichte) indextekstje de claim staan ‘erg veel om interactie met de kijker te geven’, terwijl er zo ontzettend veel streamers zijn die dat oprecht niet meer kunnen. Vaak dikke lulkoek, gewoon handig om weer een aantal kijkers binnen te harken.

  4.   
    Strange_Bretzel's avatar

    Ik kijk het liefst naar heartstone en league. Vooral Esports vind ik dan leuk.

  5.   
    Kroelbeertje's avatar

    Tom heeft soundbucket ondekt GG en nooit meer graag

  6.   
    Tom's avatar

    Ik… Ik heb deze aflevering niet bewerkt. Akeo is weer terug van vakantie en zijn naam prijkt dus ook weer boven de video.

    Doe je research. GG, no re.

  7.   
    someone else's avatar

    (null)

  8.   
    NietNickMeneer's avatar

    Ik kijk t liefst naar games waar niet echt een verhaal in zit om te kijken wat andere mensen doen enzo

  9.   
    CHILLOZZ's avatar

    ik kijk over het algemeen gezien toch het meeste nog altijd GTA V races.
    En daarnaast PUBG.

    PUBG is/Kan ook als kijker heel spannend zijn.

    #goeie frag:
    Hoelang zijn jullie game sessies gemiddeld?

  10.   
    S3MM3R's avatar

    Ik speel ook graag games maar kijk altijd naar de streams van Tom, veel interactie dusja gezellig (Tom ik weet dat je mij kijkt dus waar was ik in het lijstje? Kappa)

  11.   
    JustB's avatar

    Goede FIFA wedstrijden kan ik zo een paar uren naar kijken en Uncharted natuurlijk! Net alsof je naar een film kijkt! 😉

  12.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Tom schreef, "Gezien je vaker de term ‘retro shit’ aanhaalt, ben ik stiekem wel benieuwd naar waar precies jouw scheiding ligt tussen een wat ouder spelletje en eerdergenoemde poep."

    Ik doel vooral op games uit het 16-bit tijdperk en alles daar voor. Games als bijvoorbeeld Mega Man, Castlevania of the Legend of Zelda zijn heel populair bij events als AGDQ. Prima games voor hun tijd, maar vandaag de dag vaak vreselijk saai om naar te kijken / zelf te spelen. Waarschijnlijk ben ik gewoon een mierenneuker, stel me dezelfde vraag over een jaar of 2, grote kans dat ik PS1 games dan ook allemaal kut vind.

  13.   
    JuulsJo's avatar

    Ik kijk wel het liefst naar speedruns. Het liefst van Mario games 😆