Wacht niet langer en koop de Wii U Classic! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De heren van Mega64: creatief, ongemakkelijk, maar bijtijds aardig spot-on met hun parodieën op de game-industrie. Meer dan eens hebben hun overtrokken en humoristisch bedoelde sketches weten de toekomst een deels te voorspellen, en ook nu lijkt dat weer het geval.

Met het succes van Nintendo’s heruitgave van onder andere de Nintendo Classic Mini, is het niet gek om te denken dat er meer geld verdiend kan worden aan de hand van andere ‘klassieke’ consoles. Laten we de Nintendo 64 Classic maar gewoon overslaan en meteen doorgaan naar een Wii U Classic…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren