Battlefield 1 nu te spelen voor leden van Origin Acces en EA Access

Eindelijk is het zover: leden van de abonnementsdiensten Origin Access en EA Access kunnen aan de slag met Battlefield 1. Ook hebben bezitters van de gamediensten toegang tot Titanfall 2, De Sims 4 en de Ultimate Edition van Star Wars Battlefront.

Voor een bedrag van 3,99 per maand of 24,99 per jaar kunnen spelers genieten van meer dan 75 titels. Ook krijgen abonnementhouders toegang tot exclusieve Play First Trials. Zo verschijnen er binnenkort demo’s voor Madden NFL 18, NHL 18, NBA Live 18 en FIFA 18. Ook krijg je een korting van 10% op aankopen in Origin, het game-platform van EA.

Met de toevoeging van deze toptitels lijk je steeds meer waar voor je geld te krijgen voor de dienst van EA. Haalt dit jou als speler over een abonnement aan te schaffen?

  1.   
    morkop006's avatar

    ik denk dat de bedragen in euro zijn ;)? Eigenlijk helemaal geen slechte deal voor al die games voor 25 eu per jaar…. Had battlefield 1 voor 45 eu gekocht (weliswaar al een lange tijd geleden), maar had dus ook 2 jaar al die games kunnen spelen met origin access

  2.   
    Timmerito's avatar

    Meh het spel Is nieuw voor 20 te koop nu, dan Is een jaar voor 25 wel duur :p