DOOM nagemaakt in animatie van klei | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie is er niet vies van een goed potje knallen? Wij gamers weten inmiddels dat we voor een bloederig vertoeven altijd terecht kunnen bij DOOM. Animatie-held en acteur Lee ‘Claycat’ Hardcastle weet dat ook, maar besloot de brute gameplay toch om te zetten naar een milder medium, namelijk dat van klei.

Doom Clay Version


Zoals de naam het doet vermoeden, is Claycats specialiteit het maken van bewegende beelden met het kneedbare materiaal. À la Wallace and Gromit zien we hier dan ook hoe Doomguy voorzien is van koddige claymation bewegingen, zij het dan wel met enorm gewelddadige resultaten…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
  1.   
    mmx's avatar

    Best grappig vooral als je niets te doen hebt 😉

  2.   
    S3MM3R's avatar

    Opzich ziet dat er erg dope uit!