Super Mario Odyssey, maar dan in het echt… | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De heren van Mega64; creatievelingen die niet vies zijn van wat ongemakkelijkheid in het openbaar. Al jarenlang maken zij furore met hun vrij bizarre game-sketches, die gewoon op straat plaatsvinden. Vaak omringd door mensen die geen benul hebben van wat er gaande is met deze gekke gasten.

Recentelijk keerde Mega64 terug met een wel erg sterke skit, nota bene van een game die nog niet uit is. Kijk hier hoe drie volwassen kerels de openbare ruimte vrij ongemakkelijk maken met hun real-life parodie op Super Mario Odyssey


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren