Rainbow Six Siege dagelijks gespeeld door 2,3 miljoen mensen

Rainbow Six Siege heeft ruim anderhalf jaar na zijn release een nieuwe mijlpaal bereikt. De game telt nu 20 miljoen geregistreerde spelers, van wie 2,3 miljoen het spel dagelijks opstart.

Ubisoft werkt nog steeds hard om zijn actieve community te ondersteunen. Zo staat het derde seizoen voor de deur en bereiken we langzamerhand het einde van Operation Health, een inititaief dat de uitgever in mei startte om de game te verbeteren.

Seizoen 3 van Rainbow Six Siege introduceert twee Operators van Hong Kongs “Special Duties Unit”, een extra map en een reeks nieuwe wapens. Bovendien kunnen we aan de slag met één Operator van de “Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego” uit Polen. De tweede Poolse Operator zal pas in seizoen 4 worden toegevoegd.

Rainbow Six Siege is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het derde seizoen gaat later deze maand van start.

  1.   
    nanathan's avatar

    WoW, wat een topper.

  2.   
    MBgamer's avatar

    Is ook gewoon een top spel! Speel al sinds release.

  3.   
    Nitrix31's avatar

    Ik moet gewoon eerlijk zeggen dat Ubisoft hier toch wel een top game neer heeft weten te zetten. Ondanks dat de game enorm bugged was in het begin nog steeds zoveel mensen die spelen. 1 van mijn favoriete games toch wel