Project CARS 2 bevat een tiental Ferrari’s

Hoewel het in 2015 verschenen Project CARS met circa zestig auto’s redelijk wat afwisseling wist te bieden, ontbraken enkele grote namen in het wagenpark. Zo moest de racegame zonder Ferrari stellen, maar dat maakt ontwikkelaar Slightly Mad Studios goed in Project CARS 2. Project CARS 2 zal namelijk een tiental Ferrari’s bevatten.

Voor het assortiment racewagens heeft Slightly Mad Studios geput uit het rijke verleden van het legendarische Italiaanse automerk. Zo kan je aan de slag met de Ferrari 330 P4 uit 1967, de F40 LM uit 1989 en de Ferrari Enzo uit 2002. Daarnaast kan je ook racen met de Ferrari 365 GTB4 Competizione, 288 GTO, , F333 SP, F50 GT, 488 GT3, 488 GTE en LaFerrari. Stephen Viljoen, game director van Project CARS 2, laat weten verheugd te zijn deze Ferrari’s toe te voegen aan de game:

Curating and selecting Ferraris from over 80 years’ worth of motorsport history was both a challenge and a joy. Our fans’ number one request after Project CARS 1 was to bring Ferrari to our game.
Project CARS 2 verschijnt op 22 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  super cars mooi en leuk. Maar ik vind het juist altijd wel leuk als de ”gewone” auto er bij zit. De auto waar men zeg maar dagelijk mee rond rijd en dat je die dan vol kunt tunen.

  zou wel een peugeotje 307 willen hebben ingame
  Maar denk ook aan vw polo/golf/up opel astra/corsa/scirocco volvo S series. enz enz enz.

  Die dikke lambo’s ferrari’s laferrari bently enz enz kunnen wij ”normale” burgers toch nooit kopen.
  En ik snap dat vele dan juist dat soort auto’s willen.. maar meer gewone zou ook wel mogen..

  Volgens mij is dat bij forza wel meer t geval toch.. ?

  maar begrijp me niet verkeerd hoor. Die dikke wagens vind ik ook wel gaaf. [Met name de lambo’s die vind ik dan toch t mooiste]

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Hoewel er in Project CARS hoofdzakelijk auto’s uit het duurdere segment zaten, zat de Renault Clio er ook in! Sowieso zal Project CARS 2 rallycross bevatten en kan je dus met rallycross-edities van o.a. een Ford Focus, Honda Civic en Volkswagen Polo aan de slag. 🙂

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Hoewel er in Project CARS hoofdzakelijk auto’s uit het duurdere segment zaten, zat de Renault Clio er ook in! Sowieso zal Project CARS 2 rallycross bevatten en kan je dus met rallycross-edities van o.a. een Ford Focus, Honda Civic en Volkswagen Polo aan de slag. 🙂 "

  Dat is wel altijd gaaf 😀 Rallycross is ook een leuke klasse/tak van autosport.