Retailers tonen Switch-versie van Telltale’s Batman

Goed nieuw voor eigenaren van een Nintendo Switch die de Telltale-games wel kunnen waarderen. Het lijkt er namelijk op dat Telltale de nieuwe console van Nintendo begint te omarmen. Zo verschijnt eind augustus Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure voor de Switch en komt vermoedelijk ook Telltale’s Batman naar de Switch.

Nadat onlangs al het Russische Gamebuy een Switch-versie van de Batman-adaptie door Telltale noemde, rept nu ook het Spaanse Fnac over een Switch-verie van de Telltale-game. Volgens Fnac moet de Batman-game op 6 oktober van dit jaar voor de Switch verschijnen. Een officiële onthulling door Telltale blijft vooralsnog echter uit.

  1.   
    Tom's avatar

    Zat er natuurlijk lang en breed aan te komen. Die games draaien al langer op smartphones en bijvoorbeeld ook de NVIDIA SHIELD, die met grofweg dezelfde grafische chipset (NVIDIA Tegra X1) als de Switch presteert.

    Verwacht het allerminst, maar het zou leuk zijn als Telltale daadwerkelijk iets doet met de Switch-functionaliteiten. Motion controls, draagbaarheid, zelfs die IR-sensor zou nog tof uit kunnen pakken bij het detectivewerk van Batman. Al ligt dat wellicht niet in Telltale’s copy-paste visie qua engine en invoer.