Meer geruchten verschenen over Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op Xbox One

De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verscheen exclusief voor de PlayStation 4 en werd prima ontvangen in onze review. Xbox One-bezitters hoeven de hoop echter nog niet op te geven, want al sinds februari gaan er geruchten dat de N. Sane Trilogy toch niet zo exclusief zou zijn voor Sony’s console. Eind juni lekte een Hongaarse webwinkel middels een pre-orderpagina zelfs al een Xbox One-versie van de game. Nu komen er nóg meer geruchten over een port naar de console van Microsoft, deze keer vanuit het ontwikkelteam zelf.

Volgens GamePress heeft Kara Zisa, een van de visuele artiesten binnen ontwikkelaar Vicarious Visions, namelijk een video geplaatst waarin het opslag- en laadscherm van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy te zien is met daaronder besturingsinstructies voor de Xbox One-controller. Inmiddels is deze video, alsook de screenshots op Zisa’s website, uiteraard verwijderd. Hieronder is een screenshot van de vermeende video te zien.


Sony laat uiteraard niets los over de exclusiviteitsdeal met Vicarious Visions, dus blijft het wachten op een officiële onthulling van een eventuele Xbox One-versie van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Desondanks blijft de geruchtenmolen op volle toeren draaien.

Zouden jullie de N. Sane Trilogy op Xbox One willen spelen? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb hem al op de PS4 maar voor de xbox bezitters onder ons is dit toch een fantastische ontwikkeling !Btw ik heb ook een xdoos one 🙂

 2.   
  JustB's avatar

  Heb zelf ook een XBO en een PS4 maar de voorkeur gaat toch uit naar de PS4 voor Crash, helemaal uitgespeeld ook al. Maar inderdaad zeer vermakelijke platformgame voor de Xbox bezitters!

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik gun die Xdoos bezitters dit pareltje niet!