Wel of niet reviven in PlayerUnknown’s Battlegrounds? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We zijn op de redactie ongelooflijk fan van zowel PlayerUnknown’s Battlegrounds, als Viva La Dirt League. Ons geluk kon logischerwijs dan ook niet op toen die laatste begon aan een serie sketches over het reilen en zeilen in PUBG.

In deze video zien we het dilemma dat elke speler wel eens tegengekomen is: je medespelers liggen dood te bloeden op een open vlakte en schreeuwen om hulp. Echter, als je ze gaat redden is de kans groot dat jij ook voorzien wordt van een aardige lading lood. Wat doe je?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren