Nieuwe mobiele app voor Twitch nu ook in Nederland uitgerold

Internationaal is hij al langer beschikbaar, maar vanaf vandaag is ook de Nederlandse versie van de nieuwe Twitch App (Android & iOS) beschikbaar gesteld.

De nieuwe versie van de smartphone-applicatie voor Twitch ondersteunt een donkere modus, het gemakkelijker kijken van livestreams en zelfs de mogelijkheid om onderweg je streams uit te zenden.

Onderstaande video behandelt vlot alle nieuwigheden van verbeterde Twitch App. Op het officiële Twitch Blog worden alle vernieuwingen nog uiteengezet.


Ben jij tevreden met de gerenoveerde Twitch-applicatie? We horen jouw bevindingen maar al te graag. Voornamelijk ook omdat ik een Windows Phone heb en de kille smartphone-eenzaamheid mij langzaamaan verslindt.

Zoek je nog een mooi game-gerelateerd kanaal om te volgen op ’s werelds grootste streamingplatform? Vergeet dan niet dat GamersNET op Twitch zit, met zeker vier uiteenlopende uitzendingen in de week.

 1.   
  Pakz's avatar

  Toen twitch de Creative gedeelte veranderde en het onoverzichtelijker werd ben ik veel minder gaan kijken. Ik heb de nieuwe app nog niet gebruikt dus miss is dit al weer wat verbeterd.

 2.   
  Tom's avatar

  Ik heb het idee dat Creative inmiddels zijn plekje op het platform wel gevonden heeft. Twitch heeft het een tijdlang flink probeerde te pushen, en inmiddels lijkt het aardig gevestigd. Het overstroomt de games niet, maar zij die het zoeken, zitten al heel snel tussen de knutselaars/animators/kokken.

 3.   
  remcoabc's avatar

  ik heb de app al best lang?