Killing Floor 2 verschijnt volgende maand op Xbox One en krijgt tijdelijk exclusieve content

Killing Floor 2 krijgt volgende maand een release op Xbox One en zal ook verkrijgbaar zijn als de Xbox One X lanceert, maar de game krijgt ook nieuwe content die tijdelijk exclusief is voor de console van Microsoft, zo maakt ontwikkelaar Tripwire Interactive bekend. Zo ontvangen Xbox One-bezitters onder andere de Freezethrower, een wapen dat kogels afvuurt met liquid nitrogen.

Using the Freezethrower, players spray zeds with liquid nitrogen. Once frozen they can then be bashed to pieces. This is an exclusive weapon for the Survivalist Perk and comes with eight weapon skins for customization.
Vijanden kunnen tot duizenden stukjes vermorzeld worden als ze eenmaal bevroren zijn. De Freezethrower is beschikbaar voor de Survivalist Perk en krijgt tevens achter wapenskins om te customizen. Ook krijgt de game een Wasteland Armor cosmetisch uniform in vijf verschillende stijlen, dat exclusief is voor Xbox-platformen. Het wapen verschijnt op een later tijdstip op PlayStation 4 en pc.

Killing Floor 2 lanceert op Xbox One met alle uitgekomen content: The Tropical Bash en The Descent, elementen van The Summer Sideshow inclusief de Tragic Kingdom map, de Weekly Outbreak Game Mode en de twee wapens genaamd HZ12 Shotgun en Centerfire Lever Action Rifle.


De game krijgt op de Xbox One X support voor 4K, verbeterde performance, hoge resolutie textures en shadow maps, verbeterde shadow-fade-out distance en ondersteuning voor de Xbox streamingservice Mixer.

Killing Floor 2 verschijnt op 29 augustus voor Xbox One en op 7 november voor Xbox One X en krijgt een prijskaartje van 39,99 euro met zich mee.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren