Officiële lijst van Games with Gold voor augustus vrijgegeven

Beweerde een Spaanse site vanochtend nog de uitgelekte lijst met gratis Xbox-games voor de maand augustus te hebben, blijken ze er nu volledig naast te zitten. Vanuit het Xbox-team zijn nu zelf augustus’ Games with Gold onthuld. En nee, die komen niet overeen met het viertal van eerder vandaag.


Vanaf 1 augustus zijn Slime Rancher (Xbox One) en Bayonetta (Xbox 360 & Backwards Compatible) gratis te downloaden voor leden van Xbox Live Gold. Daaropvolgend verschijnen op 16 augustus ook het bejubelde Trials Fusion (Xbox One) en het volledige Red Faction: Armageddon (Xbox 360 & Backwards Compatible).

Zij die de games willen claimen, hoeven enkel hun Xbox Live-lidmaatschap in augustus door te laten lopen en tijdig in de desbetreffende dashboards van hun console(s) te zijn. Eventueel kunnen de ‘gratis’ titels ook verzilverd worden via de officiële Games with Gold website.

Ben jij tevreden met dit vierdelige aanbod van extra spellen, of had je liever de zogenaamd gelekte Games with Gold gezien in augustus?

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Slime ranger schijnt erg vermakelijk te zijn!

 2.   
  Tom's avatar

  Slime Rancher is vooral lachen om er eventjes in rond te springen en wat te experimenteren. Laatste keer dat ik het speelde, was het echter wel weer zo-zo na een uur of zes aan gameplay. Dan heb je het gros wel ontdekt en gezien, met weinig echte end-game om nog naartoe te streven.

  Voor de belangstellenden: we hebben de stand van zaken over Slime Rancher al eens behandeld in een uitgebreide Wat is Slime Rancher?-video.

 3.   
  Neolite's avatar

  Niet echt een super line-up maar we gaan is eventjes een poging wagen.