Eerste cosplay van Overwatch’ Doomfist is direct de beste ooit | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Binnenkort zien we de kwaadaardige Doomfist in Overwatch verschijnen. De langverwachte schurk is pas kortgeleden officieel uit de doeken gedaan, maar uiteraard draait de Overwatch fan-art machine alweer op volle toeren. Tekeningen, animaties en — misschien nog wel het indrukwekkendst — cosplay.

Cosplay-artiest Rockley lijkt niet zo maar een kostuum aangedaan te hebben voor Doomfist. Nee, hij is Doomfist. Op San Diego Comic-con kwam hij tevoorschijn als de recent onthulde slechterik en bleek al snel dat weinig cosplayer hem ooit nog zal gaan overtreffen. Tot op de verhouding spiermassa tot vet lijkt Rockley zijn ultieme cosplay gevonden te hebben.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Doomfist lijkt bizar veel op een Afrikaan

  2.   
    Tom's avatar

    Doomfist is canon-technisch gezien Nigeriaans. +1 voor de scherpheid.