Games with Gold van augustus mogelijk al uitgelekt

Middel Xbox Live Gold krijgen Xbox 360- en Xbox One-eigenaren natuurlijk maandelijks een viertal games gratis ter beschikking gesteld, die meestal van tevoren al onthuld worden. Voor augustus komt de verschijning van de ‘Games with Gold’ line-up mogelijk wel erg vroeg. De Spaanse website SomosXbox beweert namelijk al het promotieplaatje voor de games gevonden te hebben…

Opvallend genoeg is de uitgelekte afbeelding niet in het gelokaliseerde Spaans, maar gewoon in het Engels. Het zou daarom ook gemakkelijk om een staaltje Photoshop-werk kunnen gaan, maar wie weet, zijn de Spanjaarden er gewoon erg tijdig bij.


Gedurende de hele maand zouden Xbox One-spelers Assassin’s Creed: Chronicles – India kunnen claimen, gevolgd door Firewatch tussen 16 augustus en 15 september.

Op Xbox 360 (met Backwards Compatibility op Xbox One) staat de eerste helft van augustus in het teken van launch-klassieker Condemned: Criminal Origins, waarna Forza Horizon 2 het vanaf 15 augustus overneemt.

Uiteraard dienen we het lek met een korreltje zout te nemen, maar het is absoluut niet de eerste keer dat iets soortgelijks voortkomt. In het verleden lekte het aanbod aan ‘gratis’ Xbox-games meer dan eens voortijdig uit.

Binnenkort krijgen we ongetwijfeld te horen of dit schema van Xbox One- en Xbox 360-games daadwerkelijk de officiële Games with Gold zijn. En dat lees je dan uiteraard zo snel mogelijk op GamersNET…

 1.   
  Eggie124's avatar

  Firewatch stond nog op mijn lijstje! Dus hopen dan maar 8)

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  Firewatch zou mooi zijn. En dit Forza deeltje ook nog niet gespeeld.

 3.   
  JustB's avatar

  Forza 2 ook nog niet gespeeld, zou vet zijn! 😀

 4.   
  mrb80's avatar

  Zou erg mooi zijn!

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  Als het waar is zijn de 360 titels het meer waard dan die van de one maar das mijn mening.

 6.   
  mattioza's avatar

  Het zijn andere games geworden:

  https://www.youtube.com/watch?v=Jfnu49hQ26E

 7.   
  Grolschje's avatar

  Dit was nep

 8.   
  Tom's avatar

  De officiële onthulling staat ook alweer even op GamersNET, jongens.