Jumpscare met dochtertje levert streamer miljoenenpubliek op | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Op Twitch is men niet vies van een goede jumpscare. Sterker nog, het kan je carrière als streamer maken of breken. Zo bleek ook het geval voor de uitzendende kracht JurassicJunkieLive, die recentelijk viraal ging met zijn Outlast 2 gameplay door een bizar schrikmoment.

Onderstaande clip van de stream zorgde ervoor dat de vader in korte tijd stukken populairder werd op Twitch, met name door de inbreng van zijn kleine dochtertje. Want wat is er nu enger dan in het midden van de nacht, tijdens Outlast 2, plots besprongen te worden door je kroost? Bereid je voor op een beangstigend, maar ook vertederend stream-hoogtepuntje.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  NdeM's avatar

  Zal maar eens een vriendin gaan zoeken 🙄 🙄

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Had deze al gezien, maar zeker een leuke clip! Ik heb wel Ff moeten lachen bij de reactie van die vader!

 3.   
  Tom's avatar

  Zo veel respect hoe hij van ‘doodsbang’ direct overschakelt naar ‘lieve vader modus’. Wat een held.

 4.   
  Downzilla's avatar

  Dit is zo overduidelijk fake, dat mensen hier intrappen.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Ik vond jumpscares al niet grappig toen Pewdiepie daar jaren geleden kijkers mee trok. Ziet er inderdaad ook geacteerd uit, maar dat soort overdreven emoties zie je bij bijna elke grote let’s play streamer vandaag de dag. Omdat het gewoon goed werkt hun soort publiek.

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  “Hey Vsauce, Micheal here”

 7.   
  Jarek's avatar

  Downzilla schreef, "Dit is zo overduidelijk fake, dat mensen hier intrappen."

  80% van de online video’s zijn tegenwoordig fake. Er zit voor de mensheid niets anders op dan proberen de neppe filmpjes te gaan waarderen. de toekomstige generaties zullen niet beter meer weten. Het maakt de jeugd van 8-12 jaar nu al niet meer zoveel uit of iets nep is dankzij hun helden als Enzo Knol, PewDiePie en Ronnie Flex (autotune)..

  Wij moeten dat ook zien te waarderen. Anders zien we er straks tegenop om online filmpjes te kijken. 😉

 8.   
  Downzilla's avatar

  We hebben weer een nieuwe oorlog nodig om die koters in het gareel te houden.