Amador en Tom over de N64 Mini, Overwatch en meer… | GamersNET RADIO #368


Een nieuw debuut in GamersNET Radio: onze nieuwste aanwinst Amador schiet de eenzame Tom te hulp en komt langs voor een flink potje podcast.! Met elkander bespreken zij de stand van zaken rondom de website, de wereld der games en een bezoekje aan de dierentuin. Het moet immers wel een beetje gemoedelijk blijven, of niet dan?

Zo bespreken de heren de (al vrij hardnekkige) geruchten rondom een Nintendo 64 Classic Mini, een nieuwe stand van zaken voor Overwatch en blijkt het weer een week waarin Tom als voorvechter van Titanfall 2 uit mag rollen.

Daarnaast tippen Amador en Tom de oplettende luisteraar op gave give-aways en vertellen ze wat er in de nabije toekomst zoal zal verschijnen op GamersNET. Iets met een 3DS-spel waarin Tom met (onder meer) rappers en redacteuren speelt…

[radio]

Luister hier naar Aflevering #368 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren